Teraszok, kocsibeállók készítése

Teraszok, kocsibeállók

Kocsibeállók, nyitott oldalú garázs, fagarázs építés – nagyméretű kocsibeálló építés 2 autónak, kocsibeálló fényáteresztő tetővel, kocsibeálló kerti tárolóval, szaletli és kocsibeálló (lakókocsi), kocsibeálló építés a ház külső falához építve.

A tetőfedést tovább lehet fejleszteni télikertté, zárt szigetelt teraszt lehet belőle, ami megtérül. Fedett terasz készítésére ISO minősítésünk van. Üveg elő tető kedvelt lett manapság.

Elő tetőt szeretne teraszára? Teraszfedést szeretne? Nekünk erre is van engedélyünk és ISO minősítésünk. A terasz előtető készítése is feladataink közzé tartozik, ami tovább fejleszthető télikertté. Teraszra előtetőt, terasztetőt úgy építjük, hogy az zárt szigetelt terasz lehet a végén, ami megtérül. Fedett terasz is sok mindenre hasznosítható.

Tisztelt leendő megrendelőnk! Azért akarjuk Önt meggyőzni arról, hogy a teraszra előtető hőszigetelten, fényáteresztést biztosítva készüljön el a leendő terasz előtető, mert később télikert is lehet az adott helyen, akkor már a tető készen van, valamint a fényt is átereszti és az a helység ahonnan a teraszra ki lehet menni, világos marad.

Alumínium teraszfedések

Az alumínium szerkezetű teraszfedéseket többek között könnyű alakíthatóságuk és nagy teherbírásuk mellett a hosszú, gondozásmentes élettartamuk és esztétikus megjelenésük népszerűvé. 
Manapság számos teraszfedési lehetőség közül választhatunk, azt tanácsoljuk, hogy ne az aktuális trendek vagy reklámok alapján válasszon teraszfedési megoldást, hanem igényeinek, szokásainak megfelelően. Mivel nagy értékű és hosszútávú beruházásról van szó ezért semmiképpen sem impulzívan, hanem mindenképpen megalapozottan érdemes dönteni, annak érdekében, hogy több-kevesebb idő után ne bánja meg a beruházást, hanem örömét lelje benne. A helyes döntést elősegítendő járjuk körül kicsit a teraszfedések témakörét gyakorlati szemszögből és bónuszként hasonlítsuk össze a különböző típusok árát egy 4 méter széles és 3 méteres kinyúlású terasz esetében.

IMG_0011
IMG_0913

Legutóbbi munkáink

0
+
elkészített tető
0
+
kocsibeálló
0
+
ablakbeépítés

HÍVJON ÉS KÉRJEN INGYENES FELMÉRÉST!

Kérjen ajánlatot

Kapcsolat

Vásárhelyi Ács-tetőfedő Bt 2335 Taksony Nyírfa u. 15.

zsolt.vasarhelyi73@gmail.com

Vásárhelyi Zsolt
+ 3630 636 5627
Vásárhelyi Norbert
+ 36 30 994 3596