Régi tetők bontása, javítása, felújítása.

Tetőfelújítás

Legyen szó palatetőről, cseréptetőről, zsindelyről vagy trapéztető felújításról, ha tető, akkor biztosan tudunk segíteni!

Sok éves tapasztalattal rendelkezünk különböző tetőfedések felújításában, legyen szó palatetőről, zsindelytetőről, lemezes tetőkről vagy cserepes tetőfedésről. A tetőfelújításokat a tetőszerkezet cseréjével vagy javításával is elvégezzük, ha szükséges. Szakmai tanácsokkal segítjük megrendelőinket, garantálva a profi kivitelezést és az időállóságot.

 

PALATETŐ FELÚJÍTÁSA

A régi palatető felújítása többféleképpen is lehetséges. A felújításának leggyakoribb módja, amikor a régi palára valamilyen fedő anyagot raknak. Emellett azonban a pala cseréjével is felújítható a tető.

IMG_0917
IMG_0694

CSERÉPTETŐK FELÚJÍTÁSA

Kerámia cserepes vagy beton cserepes tetőfelújításnál már szükség lehet a régi tető bontására és a tetőszerkezet megerősítésére vagy újra építésére. Kérje ingyenes árajánlatunkat!

ZSINDELYTETŐK FELÚJÍTÁSA

Régi zsindely tetők felújítását vállaljuk, akár ráfedéssel akár teljes bontással. Átzsindelyezéssel egy új zsindelyes tetőfedést készítünk, de lehetősége van lemezes tetőfedést is alkalmazni.

LEMEZTETŐK FELÚJÍTÁSA

Vállaljuk különböző lemeztetők felújítását, legyen az trapézlemezes fedés vagy rézlemezes tetőfedés. Egyedi ajánlatunkért forduljon hozzánk bizalommal. Kérje ingyenes árajánlatunkat.

Ingyenes árajánlat és munkafelmérés

Ingyenes árajánlat és munkafelmérés a hét minden napján. Akár hétvégén is!

Szaktanácsadás

Keressen minket,   segítünk a megfelelő anyagok kiválasztásában.

Szakértelem

A nagyobb építőanyag gyártó cégek / Bramac, Velux, Terrán/ által szervezett tanfolyamokon, konferenciákon részt veszünk

Legutóbbi munkáink

0
+
elkészített tető
0
+
kocsibeálló
0
+
ablakbeépítés

HÍVJON ÉS KÉRJEN INGYENES FELMÉRÉST!

Kérjen ajánlatot

Kapcsolat

Vásárhelyi Ács-tetőfedő Bt 2335 Taksony Nyírfa u. 15.

zsolt.vasarhelyi73@gmail.com

Vásárhelyi Zsolt
+ 3630 636 5627
Vásárhelyi Norbert
+ 36 30 994 3596